Törpapa.

Törpapa kedves, bölcs és nagytudású. Nemcsak vezeti a törpöket, de diplomataszerepet is vállal, mikor a törpök emberekkel és más lényekkel találkoznak és ilyenkor általában sikerül neki a „törp” szó használata nélkül beszélni.

Törpapa feladata biztosítani, hogy a falu törpjei boldoguljanak, kedvesek legyenek egymáshoz, és ne verekedjenek. Amikor eluralkodik a zűrzavar a faluban, keményen fellép, gyakran varázslathoz is folyamodik, például átváltoztat egy törpöt Hókuszpókká azért, hogy látszólag megtámadja a falut ("Smurf Versus Smurf" ), és egyszer még egy egész falut is varázsolt, ahol gonosz törpök laktak ("The Smurf Menace").


Kicsi nekünk ez a ház.

Kicsi nekünk ez a ház.

Ráéreztetek!!

Mi a lényege a törpösségnek:

- Legyél hatalmas a magad emberségében, miközben tudod, hogy csak egy törp vagy!
- Tiszteld a többi törp emberi mivoltát!! Sokan vagyunk, és sokfélék!!
- Tartsd tiszteletben a mások véleményét, engedd meg, hogy saját tapasztalásain keresztül lássa a világot.
- Legyél elfogadó! Fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák. Épp ez a nagyszerű és érdekes az életben. Tárd ki a szíved, hogy be tudd fogadni a szeretetet.

- Szóval légy önmagad!!!!!

a kis festőink.

a kis festőink.

LÉGY GYEREK, JÁTSZ MA VELEM.

Megalakulás,


Lassan de biztosan népesülünk.

Új lakónk:

Igényes - Álmodozó lett

Álmodozó (Dreamy Smurf) - Beceneve Álmoska, sok mindenről álmodozik. Egyszer világ körüli útra indult. Törpapa adott neki egy sípot, amivel ha bajba kerülne és belefúj, visszakerül a faluba. Kalandjai során Hókuszpók elkapta őt és elvette tőle a sípot. Hókuszpók ekkor bejutott a faluba. Törpapa ekkor Hókuszpókra olyan varázsszert szórt, ami jóságossá tette őt. A szer hatására elárulta a Törpöknek, hol van Álmodozó. Ekkor utána eredtek, hogy kiszabadítsák őt. A síp segítségével szabadultak ki együtt Hókuszpóktól. Álmodozó egy darabig nem vágyott újabb kalandra.

Zeoninak javasoltam legyen segítke, mert jó barát és mindig segít

Segítke (Helper Smurf) - Ő az, aki nem tud senkinek sem nemet mondani. Mindig segíteni akar a többieknek, viszont a többiek őt sokszor baleknak nézik. Minden kisebb munkájukban megkérik őt, hogy végezze el helyettük. Egyszer elfáradt a sok segítésben és nem vett részt egy sorsoláson. A nyertes az volt, aki a piros ribizlik közül az egyetlen zöld ribizlit húzta és aki nyert, annak kellett elhozni a foszforeszkáló lángot. A nyertes Jajgatörp lett. Mivel ő nem mert elmenni érte, megkérte őt, hogy hozza el neki. Ám a foszforeszkáló lángot egy mocsári szörny védte és nem szabadott kioltani. Véletlenül a láng kialudt és a szörny felébredt. De Törpapa időben segítségükre sietett, így sikerült a szörnyet megnyugtatni és a lángot ismét meggyújtani.


Jelen állás szerint lakóink: 14 fő





benépesedési, beköltözési buli.

BULI VAN!!!!!!!!!!!!!!!2009-08-03 21:15:53






Törpapa riportot ad, a törprádiónak.

szapora fajta a törpnép!!!!Már ennyien vagyunk.

Hogy, hogy nem jelentkezett egy kedves királylány Aprajafalvában. Csendben, szerényen bekopogott Törpapához: Törp szeretnék lenni! Lehetnék Törpszöszi???

Persze!!!!
Így aztán van egy Törpszöszink -Szisszy személyében.

Aprajafalva arról híres, hogy nyitott minden kószáló törp előtt, még azok előtt is, akik nem tudják, hogy törpök.

10 hozzászólás Üzenet a szerzőnek

gondolkodjatok!!!!addig zene--bona.

itt is nagy a hőség.













ÓÓÓÓÓÓÓÓ DE SOKAN VAGYUNK.


Újabb 3 lakója van Aprajafalvának!!! Így 29-en lettünk.

A legegyszerűbb garfield volt aki felvette a Törpincér nevet!!!
Viszonylag könnyű volt martas mert ő meghatározta magát-...minden erőszak,veszekedés,indulat,nagyon messze van tőlem -így lett Nyugi!!!!

Elég sokat vajúdtunk Ambebével!!!
Végül a Válogatóstörpben megegyeztünk!!alt


Hétköznapjaink.

Jaj ez meg én vagyok Szépike!! IGY JÁRTAM!!

A táncosaink.

Kéne egy uj palota!!!!!

Bocsánat!!

Most újabb lakó jelentkezett!!

Shopie Törpfutó szeretne lenni!!! Az lett!!! alt

Így már 31-en vagyunk

huuuuuuuuu--de buli már!!!!!!!!!!!

2009. augusztus 6., csütörtök

Jótündér


Jótündér - Egy jóságos tündér, aki segít másokon. Egyszer Haminak kölcsön adott egy varázsedényt , ami varázsszóra zabkását készített. A többiek Hamihoz mentek zabkását kérni , hogy megkóstolják. Okoska későn ment és már nem kapott. Ezért Okoska cselesen befestett egy edényt amit Haminak átcserélt a varázsedényre. Okoskának zabkását sikerült készíteni vele, de az elállító szó már nem jutott eszébe. Ezért nem lett az edény időben elállítva és mivel Okoska nem megfelelő szót mondott, így az edény kiömlesztette a faluban a zabkását. Haminak nem működött az edénye és a fejére szorulva elsétált a faluból. Összetalálkozott megint vele és időben a faluba érkezve elállították a zabkása folyását. A többiek megmenekültek. Okoska eltakarította a zabkását és Hami segített neki falatozással. Ő pedig vissza kapta a kölcsön adott varázsedényt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók